ei kanne bli-frisk-te, takk.

9. des dei siste dagane har vore 100% innetid. eg har vore lite sjuk i år, men dei siste dagane har eg vore nedsylta i forkjøling. sidan då har eg vore inne, kikka etter garn på nett (mest madelinetosh og tweedy todd denne veka, visst), laga kopp etter kopp med te og prøvd å strikka litt (i det minste). 9. des

ei julegåve til er ferdig. dette er min tredje vinterseilergenser frå pickles, og eg likar så godt å strikka gensere i dette garnet! eg vaska min eigen i maskin for første gong her om dagen, og det gjekk veldig fint. på toppen ligg eit nøste frå gregoria fibers som eg fekk fordi ho har sponsa neste episode av strikketerapi sin giveaway-premie. fine folk, altså!  neste episode er litt utsatt fordi eg høyrast ut som ein tett elefant, men så snart eg kjenner meg betre (og det er litt ljos ute) skal eg få filma episode 5! sjukt stas å ha over 300 abonnentar på youtube allereie! supertakk til alle som vil sjå på. ❤

10 thoughts on “ei kanne bli-frisk-te, takk.

 1. God bedring! Her har det også gått i forkjølelse den siste uka, men man må bare gjøre det beste ut av det. Gleder meg til ny episode av strikketerapi! 🙂

 2. Strikketerapi er fantastisk – du er så flink! Såg på stories på instagram at du såg på andre strikkevideoar på youtube! Kanskje du kan anbefale nokon av dei i ein epsiode eller her på bloggen? 🙂

 3. Elsker Strikketerapi på youtube. Kjempefint selskap når man strikker 🙂
  Har du noen gode tips til oppbevaring av (rund)pinner som du kunne vist fram? Har prøvd flere varianter, men synes det alltid endre i masse rot.

  Ha en fin romjul videre

  • hei, du! og takk for at du tok deg tid til å skriva ein så fin kommentar. takk! det einaste eg gjer er å ha vanlege brødposer eg har merka med sånn merkelappmaskin (sånn gamaldags ein trykkar inn bokstavane på). ein pose er pinne 4, ein pose er pinne 4.5, ein pose er pinne 5 osv. fordi eg har ein del, og då lett kan ta dei med meg om eg skal på reise og veit eg treng ulike 5mm-pinner, til dømes. vonar det hjalp litt? ellers er det nokon som har dei i slike trekkspillmapper, det er jo lurt!

 4. Så moro at eg søkte opp sida di, fantastisk med youtube kanal, då kan eg strikke mens eg ser gjennom ei episode. Herlig å sjå at andre og er heilt tulleruske når det kjem til garn og strikking, for ein flott hobby! 🙂
  Ha eit flott nytt år, håpar at det kjem mange videoar og innlegg i det nye året 🙂
  Helsing Ingrid // vaniljehjarte.com

  • så moro med så fin kommentar! takk for at du tok deg tid til å skriva. eg er definitivt tullerusk når det kjem til garn og strikking! 😀 godt nytt år til deg òg, ingrid! ❤

 5. Your blog, Instagram, and podcast are all so lovely! You have such good infectious (in a good way!) energy. Only wish I could understand Norwegian 😉. Any chance you might add subtitles to your podcast?
  Happy New Year!

  • hi, and thank you so much! what a lovely comment. ah, i might add subtitles in the future once i figure out how to do it and have time for it. happy new year!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s